90 дни йога

Привет! Новата година връхлетя с пълна сила, да не говорим за новата седмица. Ако и при вас е така, значи ме разбирате, ако ли не – и вие скоро ще бъдете в това положение. Въпреки това, не бива да забравяме за малките неща, които правят ежедневието ни малко по-разнообрзно и смислено. За мен едно от тези неща е йогата. Ето защо, попълвайки така любимия си график, без който не мога, реших, че трябва поне половин час на ден да отделям за практика.

90 дни йога с Лесли Файтмастър

Ако си мислете, че това го правя защото съм имала тежки празници и дълъг престой на трапезата, жестоко се лъжете! Отдавна спряха тези безсмислени набези. Ако все пак, вие сте преминали през всички фази на празниците и няколкото тави баклава е време да разпънете постелката.

За запълване на часовете, които съм отредила за практикуване и релаксация у дома, се разтърсих в интернет за нещо интересно. И ето на какво се натъкнах – практика, която ще ме занимава цели три месеца, а защо не и вас?!

 

Казват, че за да се изгради навик, на човек му трябват 66 дни. Е, тук имаме цели 90! Не че вече две години не практикувам, не че смятам да се отказвам, но все пак… имам нужда от малко мотивация и нещо интересно, което да ме накара да „ом“-кам всеки ден.

Вече споделих пред вас някои от йогините, които ме вдъхновяват, и които редовно следя в социалните мрежи, сред тях беше и Лесли Файтмастър, която ще приема в дома си от януари до март 🙂 Няма да чуете, или по-скоро да прочетете от мен да ви убеждавам да се включите, да започнете йога, колко много може да си промените живота с това и т.н. Сигурно сте се наслушали на тези неща! Но… ако все пак, видеото е предизвикало вашия интерес и искате да започнете нещо различно и да не сте сами в това начинание, пишете коментари под поста за това как се чувствате, как напредвате и дали срещате някакви трудности, с радост ще откликна на вашите въпроси, терзания, победи.

(EN) 90 Days of Yoga 

Yoga Fix 90 става за начинаеци, напълно безплатно е, но е само на английски. Това има е добра страна, защото може да упражните езика и да научите частите на вашето тяло, ако досега не сте го направили. Както и сами може да видите, видеата са със средна продължителност 30 минути, което е идеално, поне според мен. Ще ви дам само един съвет – ако дадена поза ви изглежда невъзможна – просто преминете към следващата. Не се напрягайте да правите асаните в тяхната пълнота, има време за всичко!

Аз вече приключих с първото видео и чакам с нетърпение утрешния ден! А вие?
Намасте!

PIN IT 

90 days of yoga

 

2 Comments

  1. Pingback: Йога през януари - OM TRIPS Blog

  2. Pingback: 6 вдъхновяващи йога профила в Instagram и Youtube (част 2) - OM TRIPS Blog

Сподели мислите си тук

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.