Йога в Бордо

Йога общността в Бордо е наистина впечатляваща. Ето най-добрите места за йога в Бордо.

Follow my blog with Bloglovin

Опитвам се да практикувам йога всеки ден, дори когато съм на път. За мен няма значение дали съм на постелката 10 минути, дали правя дихателни упражнения преди или след сън или практикувам активно два часа. Постоянството е всичко. Последно пътувахме до Бордо и там не пропуснах да се потопя във френската йога общност. Намерих страхотни места, които ще споделя с вас, и ако имате път натам не ги пропускайте. Със сигурност ще завържете нови приятелства и ще имате страхотни моменти потапяйки се във френския начин на преподаване на йога. Поне за мен беше така.

Откакто практикувам йога за мен в от особено значение да се свързвам със съмишленици, които практикуват и интегрират йога в живота си. Преди да тръгнем към Бордо, направих проучване къде мога да намеря интересни студия, в които да се отдам на любимото си занимание. Разбира се намерих места точно като за мен! 

EN (Best yoga places in Bordeaux)

Yoga with you

Сайт: http://www.yogawithyoubordeaux.com/

Адрес: 38 Quai de Bacalan 33000 Bordeaux

 

Тази синя врата ме посрещна и стопли душата ми, още преди да премина през нея и да се потопя в магичния свят на Yoga with you. Избрах това студио поради много причини. Местополжението му беше много удобно за мен, непосредствено до брега на р. Гарона и Хангарите, които са кръстопът за много от събитията в града. Дизайнът и интериорът на студиото са удивителни, за мен бяха едно успешно съчетание между материалите, които са използвали за интериора и светлината, която пада в помещението. Студиото се помещава в типичната архитектува за Бордо, каменни стени, високи зидове и определено съдържа в свой собствен дух и спокойствие. 

За посещението си избрах една от многото опции „Carte curieux“ (Карта за любопитни), която включва три посещения на обща стойност 25 €. С тези три посещения успях да се включа в часовете на три различни учители и три различни йога практики. Още една причина, това йога студио да ми стане любимо! Имах истински интересни преживявания докато практикувах с Élodie Caillaud, която ме водеше по време на класа по йога нидра, истински дълбоко изживяване. Hélène Mainguet и Anouk Corolleur бяха другите две йога учители, които избрах за виняса практиките. 

Най-хубавата и интересна част от всичко това беше, че преодолях страха си и посетих всички класове на френски език. Това беше наистина съвсем различна планета за мен. Не знам за вас, но аз практикувам йога на английски и български и докато бях водена от френските учители всичко беше повече от медитативно. Бях много по-релаксирана и спокойна, отпусната и фокусирана. Когато човек срещне истински професионалисти, нещата си идват на мястото.   Нещо, което си заслужава да запомня, а и вие не трябва да го пропускате, ако сте в Бордо!  

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Yoga with you, Bordeaux, www.omtripsblog.com

Други йога студия с практики на английски език

Да се намери добро йога студио в Бордо не е трудна задача. Добрата новина е, че не е задължително да говорите френски, като мен. Ето кратък лист от местата, на които може да практикувате йога на английски, ако не сте толкова авантюристично настроени като мен. 

Moon Yoga
Сайт: http://www.moonyoga.life/

https://www.instagram.com/p/Bf0DGFIBUcO/?taken-by=moonyogalife

Yoga Vita
Сайт: http://www.yogavita.fr/

Yoga Pop
Сайт: http://yogapop.fr/

След всички запомнящи се моменти, които изживях в Бордо, със сигурност мога да кажа, че това е една от топ дестинациите ми за йога и ом пътешествия. Коя е вашата любима йога дестинация? Споделете мнението си в секцията за коментарите по-долу! 

Намасте,

Мони

PIN IT

Best yoga places in Bordeaux, www.omtripsblog.com

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.