На гости на… Кристъл Лин (Албъкърки, Ню Мексико, САЩ)

Други статии от поредицата На гости на…:

Разбирането ми за социалните мрежи е създаването на реални контакти, а не просто натискане на бутона „следвам“ и броенето на последователи. Предпочитам разговорите, опознаването и завързването на нови познанства. Силата на откритото общуване е безценно…

EN (On a visit to.. Krystal Lynn (Albuquerque, New Mexico)

Рубриката “На гости на …” е създадена заради разменяне на контакти, идеи и вдъхновение. Искам да споделя с читателите всичките невероятни хора, с които животът ме е срещнал по един или друг начин. Защото истински вярвам в споделянето. Вярвам, че ако показваме и говорим за добрите примери, ще има повече мотивирани хора, които вярват и в самите себе си. Трябва да говорим по-често за истинските неща, не мислите ли??

В тази рубрика ви представям едновременно пътуването и личната история. Ето как тези интервюта стават все повече и имат все повече читатели, защото съм сигурна, че всеки намира нещо за себе си в редовете, които пишем. Всеки разговор, който провеждам за блога, влагам истинска страст, защото правя това, което най-много обичам – да представям невероятните хора, които пресичат пътя ми, вярвайки, че във Вселената нищо не е случайно.

Искам да споделя с вас страхотна история. Историята на Кристъл Лин, учител по йога, майка, блестяща звезда в Instagram, където я срещнах в самото начало на моето йога пътешествие. Вярвам, че това, което тя има да ни разкаже за града, в който живее и проектите, с които се е ангажирала, като With Love Abq, например, ще направят деня ви по-слънчев и усмихнат. И всичко това, докато се разхождаме в Албъкърки, Ню Мексико. Да, този град, който е част от известния Route 66, който е домакин на най-голямото събитие за балони с горещ въздух в Щатите, градът на лонгбордите, и… да, градът, където е заснет Breaking Bad… 

Как си представяш едно „ом пътешествие“?

Идеално ом пътуване за мен би било да съм заобиколена от зареждаща женска енергия, сред природата – било то гора, джунгла или крайбрежие. Да прекарвам дните си изпълвайки ги с приключения, да ядем вкусни растителни ястия, наслаждавайки се на великолепието на живота, споделяйки лични истории, които ни свързват на по-дълбоко ниво…

Възможно ли е да осъществим „ом пътешествие“ до Албъкърки?

Разбира се! Албъкърки е място, което има свой характер, странност и култура. Щастливи сме, че сме заобиколени от красиви планини и хората са едни от най-добрите, които някога ще срещнете! 

Три неща, които задължително трябва да вземем с нас пътувайки до тази част на света.

Слънцезащитен крем, Tums, и обувки за катерене. Ню Мексико е много красив щат и определено ще имате много за разглеждане вървеки пеш и катерейки се. Но тъй като е слъняево около 310 дни в годината слънцето и пустинята може да са доста натоварващи. 

Как да изглеждаме като местни?

В Албъкърки гледаме да се обличаме леко, може би само дънки и тениска и Birkenstocks, би било чудесно. Ако добавите и нещо тюркоазено за цвят и усмивка ще изглеждате сякаш сте от тук!

Какво задължително трябва да опитаме, докато сме в Албъкърки?

Всичко със зелено или червено чили. Особено бурито със зелено чили бурито – това наистина е задължително!

Къде ще ни заведете да изпием кафето си?

Имаме много страхотни кафенета в Албъкърки, че е трудно да избера само на едно. Но трябва да го направя и препоръчвам Villa Mirriam Roasting. Това свежо кафене улавя чувството и настроението на новото поколение – оживено и вълнуващо.

Специално място, което искаш да споделиш с нас.

Има две места. Последните пет години Албъкърки се превръща в мини Портланд с всичките страхотни пивоварни, които се появиха в града. За да се потопите подобаващо в духа на града задължително трябва да опитате бирите тук.
Второ, пътека La Luz Trail. Най-красивите гледки към града могат да се видят по маршрута на тази живописна пътека, която се намера в планините Сандия. Преходът е около 4-6 часа и ще може да се насладите на чудесно изживяване. А гледката от върха? Е, трябва да видите сами.

Коя книга препоръчваш за пътуването ни до Албъкърки?

You Are A Badass от Jen Sincero, който живее в Ню Мексико

Кога започна да практикуваш йога? Какво намираше за предизвикателно в практиката в самото начало?

Започнах да практикувам йога преди повече от 8 години с DVD и онлайн видеа в апартамента ми в хола. Още от първия ми дъх на постелката, почувствах практиката позната…. сякаш съм си вкъщи…

Може ли да практикуваме йога навън?

Да! Всъщност, именно в Албъкърки бих ви препоръчала да практикувате йога наоткрито. Има много красиви винарни, паркове и покриви!!

With Love ABQ, Albuquerque, New Mexico @omtripsblogСега вече движиш свой собствен проект. Комбинираш уроци по йога, здравословни рецепти и аромотерапия. Как реши да предприемеш тази стъпка? Екипна работа ли е или е твоя идея? Разкажи ни малко повече за концепцията.

Да така е! Концепцията започна да се оформя от желанието ми да предложа повече от себе си на моята общност и на планетата като цяло. Обичах предишната си работа, но почувствах призвание да служа и да имам по-голям принос. Дълбочината на йога промени живота ми и аз имам желание да споделя всичко, което съм научила с другите хора, които искат да преживеят същото. Решението дойде именно така. Веднъж реших, че действието ще трябва да придобие своя форма. Всичко, което виждате в моя проект, е направено изцяло от мен. А красивите снимки са изцяло правени от талантливата ми сестра.

Къде намираш вдъхновение?

В природата. В моментите на покой и в моментите на голями борби.

Практикуваш ли йога докато пътуваш? Кажи ни повече за здравословните си навици докато си на път.

Движението е нещо задължително за мен докато съм във ваканция. Докато пътувам, понякога проверявам локалните йога студия или практиките на плажа, но не винаги практикувам. Използвам времето да се отделя за малко от физическата си практика. Вместо това, посещавам нови места, бягам, плувам, или просто медитирам.

With Love ABQ, Albuquerque, New Mexico @omtripsblog

Каква е рецептата ти за щастие?

Освобождаване. Освобождаване от несигурността, страха, съмнението в себе си, от тревожността.

Накъде да поемем след Албъкърки?

Санта Фе! Санта Фе е столицата на щата позната с архитектурата си, креативните среди и холистични уелнес преживявания. 

 

 

 

 


Коя е Кристъл Лин?

Сертифициран йога учител, родена в Ню Мексико с обилен апетит за приключение и страст да обединявам и вдъхновявам хората да живеят здравословен, радостен, изпълнен с мир живот, използвайки практиката и принципите на йога. Моят стил на преподаване е отражение на моята собствена йога практика. Това е място на творчество, лично изразяване и освобождаване. Моите практики могат да варират от динамична виняса, работеща върхи вътрешната и външната сила, до медитативна ин практика, по време, на която се култивира вътрешната тишина и осъзнаване. Винаги се стремя да накарам хората да се чувстват живи в телата си и спокойни в съзнанието им.

P.S. Всички снимки са любезно предоставени от Кристъл Лин.

 

 

PIN IT

 

 

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.