Работете с нас

Здравейте и Намасте!

Радваме се, че сте тук и изявявате интерес да работите с Om Trips Blog. Стремим се да споделяме точна информация с нашите читатели и приятели, показвайки алтернативни места за пътуване и йога, като в същото време споделяме детайли за интересни събития, проекти, идеи.

Именно поради тази причина, пишем само за неща, в които истински вярваме и сме пробвали по време на нашите пътувания (или такива, които бихме пробвали). Бихме искали да създадем здравословни партньорства с марки организации, компании, блогове, хора, които истински ни вдъхновяват и имат същото разбиране за живота като нас в посока на здравословно, значимо и осъзнато пътуване (навътре и навън). 

Нашата основна цел е да предложим на нашите приятели, читателите,  уникално изживяване докато скролират през статиите и снимките, които сме споделили с тях. Надяваме се, че нашето пътуване ще накара повече хора да бъдат любопитни, да пробват нови неща, да практикуват йога и да се наслаждават на малките неща в ежедневието си. 

Ето някои от начините, чрез които можем да си партнираме:

  • Включване на вашата локация, марка, компания (независимо дали е за йога, хапване, кафе, чай, дрехи и т.н.) в нашите градски маршрути. 
  • Отворени сме да споделяме Спонсориран/Партньорски пост, както в блога, така и в социалните мрежи, които поддържаме 
  • Можем да подготвим различни ревюта – места за настаняване, места за хранене,  продукти, свързани с пътешествия, йога, фотография, за услуги, събития
  • Добавяне на банери с различи размери и позиция на сайта, с които може да промотирате бизнеса си 

Специално вас може да изготвим и добре планиран алтернативен маршрут за следващото ви пътуване, само се свържете с нас.

Можем да ви предложим и професионални фото услуги, ако имате необходимост да представите продуктите си, вашата локация или марка по един уникален и атрактивен начин. Също така ще подготвим и специална статия в блога ни и ще осигурим добро покритие в социалните мрежи чрез планирано публикуване на снимки и постове. Споделете детайлна информация и ние ще измислим най-добрия начин да ви позицинираме в сайта на Om Trips Blog

Има няколко начина да се свържите с нас: 

Email – Ако имате някаква идея, проект, продукт, локация и т.н. пишете ни с партньорско предложение и ще ви отговорим колкото е възможно по-бързо. Може да пишете на мейла на Мони moni@omtripsblog.com или може да се свържете с Дидо на неговата електронна поща dido@omtripsblog.com.

Социални мрежи – Изпратете ни съобщение във Facebook или някоя от другите социални мрежи, които може да откривете в блога. Ще ви върнем отговор бързо, бързо. 

Вярваме, че споделянето на откровно и точно мнение/информация е решаващо за всеки блогър. Уважаваме различното мнение и се надяваме, че вие ще направите същото. 


Включени сме в следните статии:

Най-добрите статии за пътуване от АСТОМ през 2017 //  ASTOM

Блицинтервю: Станислава и Дидо от Om Trips Blog // ASTOM

Къде да посрещнем Джулая? // The Magic of Traveling

Things You Need to Know Before Visiting Bulgaria // Travelling Buzz

Best Travel Novels to Inspire Wanderlust – 12 Travel bloggers recommend their favorite travel books // The Globetrotter GP

Best Street Food Markets In London // Greta’s Travel

29 of the Most Bucket List-Worthy Ecotourism Destinations // Eternal Arrival

Best places to visit in Europe in autumn: where to see the most beautiful fall colors in Europe // Earth’s Attractions

London Bucket list: The Ultimate guide // Eat Live Travel Drink 

13 unknown destinations for working nomads to enhance their digital nomad life // Little Big Traveler 

Yoga With You / Bordeaux 

@Zgung/Lenka Minarikova/Interviews


Реализирани партньорства

Фестивал на изобилието в Yogamandala 

Active Yoga Escapes – Adventure of a lifetime 

5 of the best places in the world for yoga 

Traveling around Europe with INSIDR

 


Не губете време и ни пишете още сега 🙂

[contact-form][contact-field label=“Name“ type=“name“ required=“true“ /][contact-field label=“Email“ type=“email“ required=“true“ /][contact-field label=“Website“ type=“url“ /][contact-field label=“Message“ type=“textarea“ /][/contact-form]