16 август // Om Trip 1

(EN) 16 August // Om Trip 1 

Идеята за блога се зароди спонтанно, в един летен предиобед, докато пиех второто за деня кафе. След решението започнах проучване, подреждане, планиране… Така, малко по-малко, оформих цялостната визия. Измислих име, с Дидо поработихме над визуалната идентичност….Ето го и резултата – вече пиша първия пост в прекрасното и уютно местенце, което създадохме. Добре дошли!

Защо избрах точно тази дата за начало на нещо ново… Не съм го планирала специално, но се радвам, че блогът е зодия Лъв. Освен това толкова звездни неща се случиха напоследък, като метеоритния дъжд на Персеидите, например. И ако ще разчитаме знаците, сякаш звездите са се наредили. Но ако пренебрегнем всичко това, тъй като за някои то може да звучи като бла-бла, нека да кажем, че просто е неделя, свободен и топъл ден в разгара на лятото и перфектния момент за стартиране на блог. Защо не? Имаме толкова много да ви споделим, да ви разкажем, да ви покажем…

Първият Om Trip, който заедно с вас ще предприемем е малко лирично отклонение, спомен от моето детство, който бях изгубила из дебрите на вече прекалено затрупания ми ум. Израснала съм в дни без Интернет, бягаща из улиците, във времената на „Прибирай се, вечерята е готова!“. Представите за света си оформях чрез книгите и въображението ми работеше непрекъснато. Моята майка ми помагаше за пътешествията на съзнанието, като казваше: „Затвори очи и си мисли за нещо хубаво!“. Така започнах да мечтая да опозная света още от ранна детска възраст и всеки ден се докосвах до новите светове, първо чрез четене на книги, а по-късно и с реални пътешествия.

Така ми се иска да стартираме, с пътешествие в миналото, в съзнанието, в позитивното. А, вие как и от кога започнахте да мечтаете за пътешествия до непознати земи?

Ще ме откриете тук. До скоро!

М.

3 Comments

 1. Pingback: 16 August // Om Trip 1 - OM TRIPS Blog

 2. omtrips август 18, 2015 at 9:58 pm

  Щом си първа, да си ни на късмет. Благодарим за топлите думи, Алекс. До скоро!

  Reply
 3. Aleksandri Delabulgarie август 18, 2015 at 11:17 am

  Първа ! Страхотна идея, добро настроение, обещание за приключения : какво повече да искаме за началото на нов блог ! 😉 На добър път, пътиланци, и чакаме с нетърпение да разберем какво ще се случи 😉

  Reply

Leave A Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.