Асоциацията на собствениците на туристически онлайн медии (АСТОМ)

Здравейте, днес искаме да се похвалим, че блогът ни вече е сред редиците на Асоциацията на собственици на туристически онлайн медии (АСТОМ). Това е една прекрасна инициатива, която сигурни сме, ще става все по-популярна и успешна с времето и причините за това са много.

От една страна идеята е оформена и вече се реализира на практика. Да, това не е лесен процес. Събирането на травъл блогъри от България и обединяването им в една мрежа преди години изглежда нереализуема, а днес вече ние сме част от нея. Блогърството в България се опита да набере сила преди години, но без особен успех. Сега отново се наблюдава завръщане към този тип медия и според мен никой не предполагал, че подобна Асоциация може да стане реалност. Но ето, че АСТОМ е вече е факт.

(EN) Association of the owners of tourist online media (ASTOM)

Вече никой не е сам за себе си! Нали все пак затова пишем, за да има отзвук, за да си помагаме и подкрепяме. Всички тук сме обединени от любовта към пътуването, писането и споделянето. Всеки иска да помогне на хората, които пътуват, чрез създаването на един нов тип мрежа, която ще се поддържа от ежемесечни срещи, съвместни пътувания, споделяне на полезна информация и съвети, които да представят България като дестинация, която заслужава да бъде посетена.

И, ако се питате защо говоря толкова ентусиазирано за всичко това… ами няма как да е друго. Само вижте списъка от хора и блогове, които членуват в АСТОМ. В линковете по-долу може да намерите ценни съвети когато тръгвате на път, прекрасни фотографии, които да ви вдъхновят и дори може да се възползвате и от услугите, които някои от блогърите предлагат като професионални туристически гидове:

Sunshine.bg

Travelling Buzz

Друми в Думи

Time2travel.bg

WHEN WOMAN TRAVELS

Тук може да видите пълния списък с травел блогъри част от Асоциацията. Със сигурност ще намерите нещо за себе си, начините на представяне на информация е разнообразен, с различни фокуси и типажи от пътешественици.

И последни, но не и по важност – ето ни и нас! Юхууу!

OM TRIPS Blog

Ако и вие се виждате като част от всичко това и искате да сте сред редиците на АСТОМ може да последвате линка Стани член, където ще получите повече информация за процедурата по приемането.

Следвайте ни, предстоят прекрасни неща! Четете, коментирайте, споделяйте!

Поздрави,

ом, ом,

М.

4 Comments

 1. Elena Ivanova юни 5, 2016 at 10:26 pm

  Здравейте и добре дошли, Мони и Дидо! Благодаря за представянето и хубавите думи! Наистина, с общи усилия, успяхме да направим огромна първа крачка. Сигурна съм, че следващите ще са още по-успешни!

  Reply
  1. Om Trips Blog юни 7, 2016 at 5:15 pm

   Благодарим ви за топлия прием!

   Reply
 2. Nina Alexander юни 4, 2016 at 9:22 pm

  Благодаря ви за чудесната публикация – дано заедно успеем да постигнем много <3

  Reply
  1. Om Trips Blog юни 4, 2016 at 9:25 pm

   Дано, наистина! Общите усилия се крепят и на многообразието от качества, които всеки от нас притежава, така че се заформя силна група 🙂

   Reply

Вашият коментар